Swibbid Business kombinerer brugervenligheden og hurtigheden fra onlinehandel med servicen fra detailhandel

Swibbid Deal

Swibbid Deal Screenshot

Forbruger til forbruger

En markedsplads, som du kender det fra DBA, Gul og gratis mm., med helt unikke funktioner, som mulighed for at lave videoannoncer, skambudsfilter og andre spændende sager. Du kan tjekke det ud her. Download Swibbid Deal.

Swibbid Shopper

Swibbid Deal Screenshot

Butik til forbruger

På Swibbid shopper kan butikker udbyde deres vare til salg og nå kunder i hele landet. Flere tusinder af brugere, der allerede bruger Swibbid Deal (handel mellem private), vil meget nemt kunne handle virtuelt i din butik eller jeres storcenter, og få varen leveret i en hulens fart.

Swibbid Business

Swibbid Deal Screenshot

Kom nemt i gang

Det er super nemt at komme i gang med at sælge via Swibbid Business. Vores system er udviklet i samarbejde med butiksejere med hånden på kogepladen, så hele flowet fra forbrugeren foretager et køb, til produktet er leveret, kører glidende. Du udbyder blot dine vare til salg, printer labels en gang om dagen og afleverer i den lokale pakkeshop.

SPØRGSMÅL OG SVAR

Hvad er Swibbid Business og hvordan fungerer det?

Swibbid Business er den platform de fysiske og online butikker bruger til at udbyde deres vare til salg på Swibbid Shopper. Tilmeld din butik idag og start med at uploade vare. Har du har brug for hjælp står vi altid til rådighed. Start med at sende os en mail på hej@swibbid.com .

Hvad er Swibbid Shopper og hvordan fungerer det?

Swibbid Shopper er en dansk digital markedsplads hvor fysiske og online butikker udbyder deres vare til salg, og hvor du som forbruger kan finde forskellige spændende produkter. Som forbruger skal du blot vælge varen, betale og vælge om du vil have varen leveret eller hente den i den fysiske butik. Når du handler på Swibbid Shopper, vil din ordre automatisk blive sendt til butikken, hvorefter den vil blive pakket og sendt.

Hvad er Swibbids vision?

Vores vison er at give fysiske og online butikker muligheden for at nå de digitale forbrugere ved at kombinere brugervenligheden og hurtigheden fra onlinehandel med servicen fra detailhandel. Derudover er vores vision at være forbrugernes mest elsket markedsplads 😍


Har du andre spørgsmål?

Send os en mail, evt. med navn og nummer, så vender vi tilbage indenfor 24 timer 😚

hej@swibbid.com